Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna mizeria w nowej odsłonie w słodko-kwaśnym sosie jogurtowo-majonezowym
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1660
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 990
Dynia to prawdziwa królowa jesiennego stołu. Jest smaczna, zdrowa i łatwa w p...
Odsłon: 1660
Dzisiaj przychodzę do Was z przepisem na pyszne ciasto, które ozdobi niejedną...
Odsłon: 990
Składniki
1. Ogórki umyć, obrać, poszatkować na plasterki, dodać sól i umieścić na durszlaku by oddały nadmiar wody przez ok. 15 min. 2. Cebulę pokroić w drobną kostkę dodać do ogórków i wymieszać. 3 Połączyć razem jogurt, majonez, sok z cytryny, pieprz, musztardę, cukier. Wymieszać dokładnie. W razie uznania można delikatnie dosolić. 4. Do odsączonych ogórków dodać sos wymieszać, posypać koperkiem i odstawić do przegryzienia smaków na ok. 10-15 min. SMACZNIE POLECAM!