Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna mizeria w nowej odsłonie w słodko-kwaśnym sosie jogurtowo-majonezowym
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 73
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 112
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 87
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 73
Spróbuj naszej pizzy wegańskiej z sosem pomidorowym, pieczarkami i pysznym, s...
Odsłon: 747
Najprostszy przepis na przygotowanie żeberka, które wystarczy umyć , osuszyć...
Odsłon: 112
Składniki
1. Ogórki umyć, obrać, poszatkować na plasterki, dodać sól i umieścić na durszlaku by oddały nadmiar wody przez ok. 15 min. 2. Cebulę pokroić w drobną kostkę dodać do ogórków i wymieszać. 3 Połączyć razem jogurt, majonez, sok z cytryny, pieprz, musztardę, cukier. Wymieszać dokładnie. W razie uznania można delikatnie dosolić. 4. Do odsączonych ogórków dodać sos wymieszać, posypać koperkiem i odstawić do przegryzienia smaków na ok. 10-15 min. SMACZNIE POLECAM!