Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Klasyczna mizeria w nowej odsłonie w słodko-kwaśnym sosie jogurtowo-majonezowym
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 19207
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 126
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 275
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 356
Sezon na rabarbar w pełni, więc dziś zrobimy najlepsze, najpyszniejsze ciasto...
Odsłon: 19207
Pyszny wiosenny wegetariański obiadek. Sezon na szparagi trwa w najlepsze, wi...
Odsłon: 126
Smakowite śniadanie.
Odsłon: 275
Klasyczna karpatka z szybkim kremem i orzeźwiającą żelką owocową. Ciasto któ...
Odsłon: 356
Składniki
1. Ogórki umyć, obrać, poszatkować na plasterki, dodać sól i umieścić na durszlaku by oddały nadmiar wody przez ok. 15 min. 2. Cebulę pokroić w drobną kostkę dodać do ogórków i wymieszać. 3 Połączyć razem jogurt, majonez, sok z cytryny, pieprz, musztardę, cukier. Wymieszać dokładnie. W razie uznania można delikatnie dosolić. 4. Do odsączonych ogórków dodać sos wymieszać, posypać koperkiem i odstawić do przegryzienia smaków na ok. 10-15 min. SMACZNIE POLECAM!