Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos ten, obok wielu sałatek, zajmuje zaszczytne miejsce podczas naszego śniadania świątecznego. Stanowi idealny dodatek do szynek i innych wędlin świątecznych.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1128
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1135
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13154
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1128
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1135
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 13154
Składniki
1. Ogórki kroję w kostkę
2. Grzybki odcedzam z zalewy i kroję.
3. Do miski wkładam majonez, grzybki, ogórki. Przyprawiam do smaku. Mieszam do połączenia składników. Przekładam do dużego słoika i odstawiam do lodówki „do przegryzienia”.