Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos ten, obok wielu sałatek, zajmuje zaszczytne miejsce podczas naszego śniadania świątecznego. Stanowi idealny dodatek do szynek i innych wędlin świątecznych.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1247
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 588
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1350
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1247
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 588
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1350
Składniki
1. Ogórki kroję w kostkę
2. Grzybki odcedzam z zalewy i kroję.
3. Do miski wkładam majonez, grzybki, ogórki. Przyprawiam do smaku. Mieszam do połączenia składników. Przekładam do dużego słoika i odstawiam do lodówki „do przegryzienia”.