Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sos ten, obok wielu sałatek, zajmuje zaszczytne miejsce podczas naszego śniadania świątecznego. Stanowi idealny dodatek do szynek i innych wędlin świątecznych.
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 69
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 45
Składniki
1. Ogórki kroję w kostkę
2. Grzybki odcedzam z zalewy i kroję.
3. Do miski wkładam majonez, grzybki, ogórki. Przyprawiam do smaku. Mieszam do połączenia składników. Przekładam do dużego słoika i odstawiam do lodówki „do przegryzienia”.