Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostszy sposób na wykorzystanie jabłek i dyni.
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 208
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 80
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 40
Dziś na obiadek polecam pyszna Szynkę w sosie własnym
Odsłon: 78
Marynowana dynia, jest interesującym dodatkiem do różnych dań pod warunkiem,...
Odsłon: 208
Świeże grzyby, prosto z lasu, duszone z cebulką, koniecznie na maśle, z dodat...
Odsłon: 80
Fasola zawiera witaminy A,B,E,C, potas, wapń, fosfor, cynk, żelazo i inne. Po...
Odsłon: 40
Dziś na obiadek polecam pyszna Szynkę w sosie własnym
Odsłon: 78
Składniki
Jabłko obrać, wyciąć gniazda nasienne i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Dynię przekroić na pół, wydrążyć pestki, obrać i zetrzeć na tarce o grubych oczkach.
Wymieszać starte jabłka ze startą dynią, można do smaku dodać cukier, wedle upodobań. Smacznego!