Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka Coleslaw z białej kapusty z dodatkiem marchewki, jabłek, żurawiny oraz płatków z migdałów z sosem.
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 72
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 785
Dziś do pracy.
Odsłon: 300
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1765
Bardzo smaczna, a zarazem rozgrzewająca i pożywna zupa na każdą okazję.
Odsłon: 72
Mi najbardziej smakowały te z kiełbasą.
Odsłon: 785
Dziś do pracy.
Odsłon: 300
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1765
Składniki
1. Kapustę białą szatkujemy w cieniutkie paseczki. Solimy i odstawiamy aby kapustą zmiękła. 2. Marchewkę oraz jabłko obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. 3. Przygotowujemy sos do surówki z majonezu, octu jabłkowego i miodu. 4. Mieszamy kapustę z startą marchewką i jabłkiem. Dodajemy żurawinę i płatki z migdałów. 5. Przed podaniem polewamy sosem i mieszamy dokładnie. W razie potrzeby doprawiamy solą i pieprzem.