Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka Coleslaw z białej kapusty z dodatkiem marchewki, jabłek, żurawiny oraz płatków z migdałów z sosem.
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18923
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19173
Wiele osób unika jedzenia pączków i gniazdek ze względu na wysmażanie ich na...
Odsłon: 18923
Kotlety ziemniaczane to oryginalny dodatek do dań mięsnych i rybnych. Z powod...
Odsłon: 19173
Składniki
1. Kapustę białą szatkujemy w cieniutkie paseczki. Solimy i odstawiamy aby kapustą zmiękła. 2. Marchewkę oraz jabłko obieramy i ścieramy na tarce o dużych oczkach. 3. Przygotowujemy sos do surówki z majonezu, octu jabłkowego i miodu. 4. Mieszamy kapustę z startą marchewką i jabłkiem. Dodajemy żurawinę i płatki z migdałów. 5. Przed podaniem polewamy sosem i mieszamy dokładnie. W razie potrzeby doprawiamy solą i pieprzem.