Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis bierze udział w konkursie
Najlepszy przepis na popularną surówkę colesław :) Idealnie skomponowany sos sprawia, że ta surówka to hit każdej domowej imprezy rodzinnej oraz przyjęć.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8447
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 527
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8447
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 527
Składniki
Kapustę szatkujemy w robocie lub ręcznie. Cebulę kroimy w drobną kostkę, marchew ścieramy na tarce na grubych oczkach. Wszystkie składniki sosu dokładnie mieszamy. Warzywa zalewamy sosem i dokładnie mieszamy. Surówkę wstawiamy do lodówki na minimum 2 godziny.