Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna surówka, która pasuje niemalże do każdego obiadu bądź dań z grilla
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
To proste, a zarazem eleganckie danie łączy w sobie soczyste plastry mięsa z...
Odsłon: 51
Warzywny dodatek do pieczonych mięs lub propozycja jarskiej kolacji. :)
Odsłon: 45
Jarzynowy torcik to kompozycja składająca się z kalafiora, brokuła i marchewk...
Odsłon: 72
Bób z jabłkami i majerankiem to idealny przepis na obiad w upalny, letni dzie...
Odsłon: 37
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 20
Składniki
Kapustę należy cienko poszatkować, posolić, i odstawić na 10 min żeby puscila sok. Potem należy ją odcisnąć. Marchew zetrzeć na tarce. Opcjonalnie drobno kroimy cebulę w piórka. W osobnej miseczce wymieszać majonez, jogurt, musztardę, ocet i cukier. Gdyby była zbyt kwaśna należy dać więcej cukru, jeśli zbyt słodka trochę octu. Ja najbardziej lubię tą surówkę lekko słodką.