Jest bardzo pyszna i można jej używać również do innych potraw:)
Surówka do hamburgerów
Składniki
- kapusta pekińska pół
- cebula 1
- ogórki konserwowe 5
- papryka konserwowa pół słoika
- musztarda 2 łyżeczki
- majonez 3 łyżki
- sól szczypta
- pieprz szczypta
- cukier szczypta
- octu kilka kropelek
- oliwy z oliwek 1 łyżka
Składniki
- kapusta pekińska pół
- cebula 1
- ogórki konserwowe 5
- papryka konserwowa pół słoika
- musztarda 2 łyżeczki
- majonez 3 łyżki
- sól szczypta
- pieprz szczypta
- cukier szczypta
- octu kilka kropelek
- oliwy z oliwek 1 łyżka
REKLAMA

Etapy przygotowania
1
Kapustę i cebulkę drobno pokroić, paprykę w kostkę,ogórki zetrze na tarce o dużych oczkach. Przyprawić pozostałymi składnikami. Smacznego:)

Przepis w Waszym wykonaniu (1)
Dodaj przepisy i zarabiaj
REKLAMA

REKLAMA

Komentarze do przepisu (1)
Ostatnio komentowane przepisy
Przekąski
Śledzie na pierzynce
Wielkopiątkowe specjały.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dietetyczne
- Warzywa
- Ziemniaki
- Przyprawy
- Dla zdrowia
Odsłon: 2229
18

Pieczywo
Chleb orkiszowy
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 26
1
Ostatnio komentowane przepisy
Przekąski
Śledzie na pierzynce
Wielkopiątkowe specjały.
- Wielkanoc
- Boże Narodzenie
- Bez glutenu
- Bez laktozy
- Bez cukru
- Dietetyczne
- Warzywa
- Ziemniaki
- Przyprawy
- Dla zdrowia
Odsłon: 2229
18

Pieczywo
Chleb orkiszowy
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 26
1

REKLAMA

Sałatki

Surówka do hamburgerów
kasia90
do 15 min
3-4 osoby
Składniki
- kapusta pekińska pół
- cebula 1
- ogórki konserwowe 5
- papryka konserwowa pół słoika
- musztarda 2 łyżeczki
- majonez 3 łyżki
- sól szczypta
- pieprz szczypta
- cukier szczypta
- octu kilka kropelek
- oliwy z oliwek 1 łyżka
Sposób przygotowania:
1
Kapustę i cebulkę drobno pokroić, paprykę w kostkę,ogórki zetrze na tarce o dużych oczkach. Przyprawić pozostałymi składnikami. Smacznego:)
będzie pyszna do każdego obiadku :), mniam