Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To idealna surówka do mięsa, na świąteczny obiad. Lekka, zdrowa surówka wielowarzywna, serwuję ją na każdej uroczystości rodzinnej. Nie spodziewałam się, że połączenie tych składników może dać tak genialny smak.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 105
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 65
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 212
Składniki
1. Brokuł dzielę na małe różyczki, paprykę oczyszczam z nasion, kroję na mniejsze kawałki, ogórki kroję na trzy części, rzodkiewki kroję na połowę. Warzywa przekładam do misy od blendera i blenduję warzywa. 2. Koperek, szczypiorek drobno siekam, łączę z warzywami, dodaję majonez, wsypuję sól, pieprz i dokładnie mieszam. 3. Surówka gotowa. 4. Smacznego.