Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
To idealna surówka do mięsa, na świąteczny obiad. Lekka, zdrowa surówka wielowarzywna, serwuję ją na każdej uroczystości rodzinnej. Nie spodziewałam się, że połączenie tych składników może dać tak genialny smak.
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31197
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 377
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1462
Doskonała propozycja na sycący, ciepły obiad dla całej rodziny. Można go przy...
Odsłon: 31197
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 377
Sezon na szparagi w pełni, więc zajadamy się nimi na różne sposoby, najczęści...
Odsłon: 1462
Składniki
1. Brokuł dzielę na małe różyczki, paprykę oczyszczam z nasion, kroję na mniejsze kawałki, ogórki kroję na trzy części, rzodkiewki kroję na połowę. Warzywa przekładam do misy od blendera i blenduję warzywa. 2. Koperek, szczypiorek drobno siekam, łączę z warzywami, dodaję majonez, wsypuję sól, pieprz i dokładnie mieszam. 3. Surówka gotowa. 4. Smacznego.