Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna, zdrowa surówka. Polecam :) Topinambur nieczęsto gości na naszych stołach. Troszkę zapomniane warzywo, a jest bardzo smaczne, przypomina troszkę kalarepkę o delikatnym orzechowym smaku.
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 515
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 287
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9773
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1145
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4499
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 515
Nasza babcia Ksenia gotowała na wigilię zupę grzybową z kaszą gryczaną. Jedli...
Odsłon: 287
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 9773
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1145
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4499
Składniki
Warzywa i owoce obrać. Jabłka pozbawić gniazd nasiennych. Zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Dodać sok z cytryny i wymieszać. Dodać posiekaną rukolę, rozdrobnione orzechy włoskie. Dodać olej lniany, miód, pieprz, sól do smaku. Wymieszać i od razu podawać. Smacznego