Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z najsmaczniejszych jesiennych warzyw!
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1238
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5767
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8807
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18368
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1238
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5767
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8807
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 18368
Składniki
Do takiej surówki najbardziej pasują drobno posiekane warzywa, kapustę posiekałam na szatkownicy a warzywa na mandolinie na "żulieny" czyli zapałkę. Jeśli ogórki są słone to już nie trzeba dodawać soli, słodyczy dodaje marchew. Jeszcze pieprz dla ostrości. warzywa puszczą sok i zmiękną. Surówka najlepsza jest po 30 minutach.
Smacznego :)