Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i przepyszna surówka, która idealnie nadaje się jako dodatek do różnego rodzaju potraw obiadowych.
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19956
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 511
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 570
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6987
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244108
Przepis dnia
Co powiecie na chrupiące gofry z owocami? Poniżej dzielimy się z Wami przepis...
Odsłon: 19956
Przepis na obiad, w którym mieszamy ze sobą marchewkę, filety z dorsza oraz b...
Odsłon: 511
Lato w słoiku to dobry pomysł na zatrzymanie darów lata w zestawach sałatkowy...
Odsłon: 570
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 6987
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1244108
Składniki
Kapusty, pekińską i białą, szatkujemy. Białą część pora kroimy w półplasterki. Natkę pietruszki siekamy (obcjonalnie można zamiast natki pietruszki dodać koperku). Ogórki kiszone, jabłko i cebulę kroimy w bardzo drobną kostkę. Do dużej miski przekładamy poszatkowane kapusty, por, natkę pietruszki lub koper i mieszamy. Majonez przekładamy do osobnej miseczki i dodajemy sok z cytryny, cebulę, jabłko, ogórki konserwowe, sól, pieprz i mieszamy. Sosem zalewamy poszatkowane warzywa w misce, dokładnie mieszamy i podajemy z ulubionymi dodatkami.