Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i przepyszna surówka, która idealnie nadaje się jako dodatek do różnego rodzaju potraw obiadowych.
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6998
Polecam.
Odsłon: 143
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5339
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2531
Dwa hity, Murzynek i Izaura, przy jednym ucieraniu ciasta. Kochaliśmy je za...
Odsłon: 6998
Polecam.
Odsłon: 143
Polecam. Może być świąteczny, może być na co dzień.
Odsłon: 5339
Gulasz z mięsa wieprzowego -delikatnej i lekko tłustej łopatki z dodatkiem wa...
Odsłon: 2531
Składniki
Kapusty, pekińską i białą, szatkujemy. Białą część pora kroimy w półplasterki. Natkę pietruszki siekamy (obcjonalnie można zamiast natki pietruszki dodać koperku). Ogórki kiszone, jabłko i cebulę kroimy w bardzo drobną kostkę. Do dużej miski przekładamy poszatkowane kapusty, por, natkę pietruszki lub koper i mieszamy. Majonez przekładamy do osobnej miseczki i dodajemy sok z cytryny, cebulę, jabłko, ogórki konserwowe, sól, pieprz i mieszamy. Sosem zalewamy poszatkowane warzywa w misce, dokładnie mieszamy i podajemy z ulubionymi dodatkami.