Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i przepyszna surówka, która idealnie nadaje się jako dodatek do różnego rodzaju potraw obiadowych.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 747
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5427
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9249
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 138
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 96
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 747
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5427
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9249
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 138
Kieszonki wieprzowe z bobem to letnie, soczyste danie, które skrywa w środku...
Odsłon: 96
Składniki
Kapusty, pekińską i białą, szatkujemy. Białą część pora kroimy w półplasterki. Natkę pietruszki siekamy (obcjonalnie można zamiast natki pietruszki dodać koperku). Ogórki kiszone, jabłko i cebulę kroimy w bardzo drobną kostkę. Do dużej miski przekładamy poszatkowane kapusty, por, natkę pietruszki lub koper i mieszamy. Majonez przekładamy do osobnej miseczki i dodajemy sok z cytryny, cebulę, jabłko, ogórki konserwowe, sól, pieprz i mieszamy. Sosem zalewamy poszatkowane warzywa w misce, dokładnie mieszamy i podajemy z ulubionymi dodatkami.