Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa i przepyszna surówka, która idealnie nadaje się jako dodatek do różnego rodzaju potraw obiadowych.
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4456
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5899
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1357
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12678
Śledzie po białostocku to danie bazujące na składnikach wykorzystywanych pows...
Odsłon: 4456
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 5899
Sałatka do obiadu. Pasuje i do mięsa i do ryby. Może być też samodzielną prze...
Odsłon: 1357
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 12678
Składniki
Kapusty, pekińską i białą, szatkujemy. Białą część pora kroimy w półplasterki. Natkę pietruszki siekamy (obcjonalnie można zamiast natki pietruszki dodać koperku). Ogórki kiszone, jabłko i cebulę kroimy w bardzo drobną kostkę. Do dużej miski przekładamy poszatkowane kapusty, por, natkę pietruszki lub koper i mieszamy. Majonez przekładamy do osobnej miseczki i dodajemy sok z cytryny, cebulę, jabłko, ogórki konserwowe, sól, pieprz i mieszamy. Sosem zalewamy poszatkowane warzywa w misce, dokładnie mieszamy i podajemy z ulubionymi dodatkami.