Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo prosta w przygotowaniu surówka. Doskonały dodatek do mięs, ryb, ale również jako samodzielne danie np na drugie śniadanie, albo lekką kolację. Witamin bez liku.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 126
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1169
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 65
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 126
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1169
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 65
Składniki
Warzywa obrać. Zetrzeć na tarce na drobnych oczkach. Jabłka obrać, pozbawić gniazda nasiennego. Zetrzeć na tarce. Cebulkę bardzo drobno posiekać. Dodać olej, sok z cytryny, miód i sól do smaku. Wszystko dokładnie pomieszać. Gotowe. Smacznego.