Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsza i najsmaczniejsza surówka obiadowa.
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 147
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 469
Nigdy nie zapiekalam jajka w piekarniku, a dziś wypróbowałam, czy tak można i...
Odsłon: 147
Najpopularniejsze pierogi z mięsem w kuchni polskiej, czyli mięso z rosołu, t...
Odsłon: 469
Składniki
Marchew oczyszczamy i ścieramy na tarce o małych oczkach. Por dokładnie oczyszczam i kroimy w pół talarki. Jabłko obieramy, ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach i skrapiamy sokiem z cytryny. Mandarynki obieramy, każdą cząstkę przekrawamy na pół. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy olej i doprawiamy do smaku. Odstawiamy na kwadrans.