Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Najprostsza i najsmaczniejsza surówka obiadowa.
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 66
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 217
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2838
Szybkie i bardzo proste danie, niezwykle smaczne jako kolacja lub przekąska,...
Odsłon: 66
zapraszam Was na dość ciekawe ciasto, które może większości z Was kojarzy się...
Odsłon: 217
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 2838
Składniki
Marchew oczyszczamy i ścieramy na tarce o małych oczkach. Por dokładnie oczyszczam i kroimy w pół talarki. Jabłko obieramy, ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach i skrapiamy sokiem z cytryny. Mandarynki obieramy, każdą cząstkę przekrawamy na pół. Wszystkie składniki mieszamy, dodajemy olej i doprawiamy do smaku. Odstawiamy na kwadrans.