Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak obiad mięsny to obowiązkowo musi być jakaś surówka. Dziś do roladek była surówka z pekinki z różnymi witaminkami. Wyszło pysznie.
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3563
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1882
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1080
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 234
Polecam. Uwielbiamy lody i truskawki.
Odsłon: 3563
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 1882
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 1080
To najlepsze zapiekanki z kurczakiem jakie jadłam! Czasami nie trzeba wielu...
Odsłon: 234
Składniki
Kapustę poszatkować. Obraną i umytą cebulę dowolnie pokroić. Paprykę pozbawić gniazda nasiennego, umyć i pokroić w krótkie paseczki. Szczypiorek posiekać a seler pokroić na paseczki. Wszystkie te składniki wrzucić do miski i przemieszać. W słoiczku umieścić wszystkie składniki na sos. Zakręcić pokrywkę i kilka razy energicznie potrząsnąć słoikiem aby składniki się dobrze połączyły. Gotowym sosem polać surówkę i wymieszać. Podawać po pięciu minutach.