Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak obiad mięsny to obowiązkowo musi być jakaś surówka. Dziś do roladek była surówka z pekinki z różnymi witaminkami. Wyszło pysznie.
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1790
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 100
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 62
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 207
Polecam.
Odsłon: 1790
Składniki
Kapustę poszatkować. Obraną i umytą cebulę dowolnie pokroić. Paprykę pozbawić gniazda nasiennego, umyć i pokroić w krótkie paseczki. Szczypiorek posiekać a seler pokroić na paseczki. Wszystkie te składniki wrzucić do miski i przemieszać. W słoiczku umieścić wszystkie składniki na sos. Zakręcić pokrywkę i kilka razy energicznie potrząsnąć słoikiem aby składniki się dobrze połączyły. Gotowym sosem polać surówkę i wymieszać. Podawać po pięciu minutach.