Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jak obiad mięsny to obowiązkowo musi być jakaś surówka. Dziś do roladek była surówka z pekinki z różnymi witaminkami. Wyszło pysznie.
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15537
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4663
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 344
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2825
Nie ma nic pyszniejszego niż miękkie, korzenne, aromatyczne pierniki toruński...
Odsłon: 15537
Przepis dnia
Kremowy sernik rabarbarowy na kruchym spodzie to idealny dodatek do kawy w cz...
Odsłon: 4663
Nauczyłam się ją robić podczas pobytu w Górnej Bawarii w okolicach Monachium....
Odsłon: 344
Zapraszam na ciepły podwieczorek. Niespodziewany gość w dom, serniczki na stó...
Odsłon: 2825
Składniki
Kapustę poszatkować. Obraną i umytą cebulę dowolnie pokroić. Paprykę pozbawić gniazda nasiennego, umyć i pokroić w krótkie paseczki. Szczypiorek posiekać a seler pokroić na paseczki. Wszystkie te składniki wrzucić do miski i przemieszać. W słoiczku umieścić wszystkie składniki na sos. Zakręcić pokrywkę i kilka razy energicznie potrząsnąć słoikiem aby składniki się dobrze połączyły. Gotowym sosem polać surówkę i wymieszać. Podawać po pięciu minutach.