Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Aromatyczna surówka z dodatkiem korzenia pietruszki.
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 75
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 80
Błyskawiczny w przygotowaniu i przepyszny sos/ pasta do podjadania.
Odsłon: 75
Pomysł na tę zupę to wynik sporej ilości mięsa i kości pozostałych z pieczone...
Odsłon: 80
Składniki
Pora pokroić, sparzyć i wystudzić.
Obraną marchew i pietruszkę zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, a obrane jabłko na tarce o grubych oczkach.
Wymieszać warzywa i jabłko z majonezem lub śmietaną, doprawić solą i pieprzem.