Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z sałaty lodowej, kilku warzyw i sosu musztardowo-miodowego. Pyszny dodatek do dań obiadowych i mięs lub jako lekka przekąska.
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 108
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5648
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2685
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 108
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5648
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2685
Składniki
Sałatę rwiemy na mniejsze kawałki. Warzywa kroimy: paprykę w kostkę, rzodkiewki na ćwiartki lub w pół plastry a cebulę w drobną kostkę. Natkę drobno siekamy. Przygotowane składniki przekładamy do salaterki. Musztardę dijon mieszamy z musztardą francuską, olejem, sokiem z cytryny, miodem, solą, pieprzem i szczyptą chili /- nie jest konieczne ale fajnie podkręci smak/. Przygotowanym sosem polewamy surówkę, mieszamy i odstawiamy by "smaki się przegryzły".