Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z sałaty lodowej, kilku warzyw i sosu musztardowo-miodowego. Pyszny dodatek do dań obiadowych i mięs lub jako lekka przekąska.
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1167
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4821
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1467
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 1167
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4821
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1467
Składniki
Sałatę rwiemy na mniejsze kawałki. Warzywa kroimy: paprykę w kostkę, rzodkiewki na ćwiartki lub w pół plastry a cebulę w drobną kostkę. Natkę drobno siekamy. Przygotowane składniki przekładamy do salaterki. Musztardę dijon mieszamy z musztardą francuską, olejem, sokiem z cytryny, miodem, solą, pieprzem i szczyptą chili /- nie jest konieczne ale fajnie podkręci smak/. Przygotowanym sosem polewamy surówkę, mieszamy i odstawiamy by "smaki się przegryzły".