Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z sałaty lodowej, kilku warzyw i sosu musztardowo-miodowego. Pyszny dodatek do dań obiadowych i mięs lub jako lekka przekąska.
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1047
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420597
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1796
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 1047
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 420597
Jest pyszna. Polecam na świąteczny obiad, na spotkanie rodzinne.
Odsłon: 1796
Składniki
Sałatę rwiemy na mniejsze kawałki. Warzywa kroimy: paprykę w kostkę, rzodkiewki na ćwiartki lub w pół plastry a cebulę w drobną kostkę. Natkę drobno siekamy. Przygotowane składniki przekładamy do salaterki. Musztardę dijon mieszamy z musztardą francuską, olejem, sokiem z cytryny, miodem, solą, pieprzem i szczyptą chili /- nie jest konieczne ale fajnie podkręci smak/. Przygotowanym sosem polewamy surówkę, mieszamy i odstawiamy by "smaki się przegryzły".