Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Chrupiąca surówka do obiadu, która wzmocni Twoją odporność. Wszystko za sprawą składników, z których jest wykonana. Kiszona kapusta wzmacnia układ odpornościowy, a do tego wpływa pozytywnie na serce, krążenie, cholesterol i procesy trawienia. Marchewka jest bogatym źródłem witaminy K i C, zawiera sporą dawkę magnesu, potasu i manganu. Pomarańcze natomiast oprócz wzmocnienia odporności, pomagają poprawić kondycję skóry. Jedz na zdrowie!
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 540
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1374
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25575
Bób w pomidorach z tymiankiem to prawdziwa bomba witaminowa i źródło cennych...
Odsłon: 540
Przepis dnia
Polecam. Rozgrzewajace danie na rodzinne spotkanie.
Odsłon: 1374
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 25575
Składniki
Kapustę kiszoną odciśnij z zalewy i drobno poszatkuj. Pomarańczę obierz i pokrój w równą kosteczkę. Marchewkę obierz i zetrzyj na tarce na dużych oczkach. Cebulę pokój w drobną kostkę. Składniki wymieszaj.
W osobnej miseczce połącz oliwę z miodem i przyprawami. Składniki wymieszaj. Gotowym sosem polej surówkę.
Surówkę odpornościową przed podaniem schładzaj przez około 40 minut w lodówce (żeby smaki się przegryzły).