Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Doskonale pasuje do dań mięsnych ale równie dobrze może być przekąską zaspakajającą mały głód.
Racuszki z gruszką polane płynną czekoladą. To propozycja na śniadanie lub de...
Odsłon: 40
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 266
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 495
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 275
Racuszki z gruszką polane płynną czekoladą. To propozycja na śniadanie lub de...
Odsłon: 40
Krótko mówiąc jest pieróg biłgorajski. Pyszny i zdrowy. Polecam.
Odsłon: 266
Smaczne kotlety z kalafiora z dodatkiem ugotowanych warzyw. Często przygotowu...
Odsłon: 495
Mój pierwszy chleb orkiszowy, przygotowany z przepisu z czasopisma. Chlebek w...
Odsłon: 275
Składniki
Grejpfruta obieramy ze skórki, dzielimy na cząstki i zdejmujemy białą błonkę, kroimy. Plastry ananasa kroimy w kostkę. Śliwki drylujemy i także kroimy w kostkę. Paprykę i jabłko myjemy, oczyszczamy z nasion i również kroimy w kostkę. Papryczkę chili drobno siekamy. Wszystkie składniki przekładamy do salaterki, oprószamy szczyptą soli i mieszamy. Sok z cytryny, zalewę z ananasa i olej mieszamy i polewamy sałatkę. Mieszamy. Ewentualnie możemy dodać cukier.