Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Czyli z cykorii liściastej. Dodatek odrobiny miodu przełamuje naturalną goryczkę.
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 113
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1073
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 58
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 113
Papryka faszerowana kaszą to połączenie smaku i pożywności. Soczyste papryki...
Odsłon: 1073
Czerwona kapusta jest skuteczna w leczeniu otyłości i cukrzycy typu 2. Wspier...
Odsłon: 58
Składniki
Cykorię najlepiej poszatkować nożem, jeszcze machewka i odrobina szczypiorku. Sos najłatwiej przygotować w słoiczku, dodać składniki- przeciśnięty, lub straty czosnek, i potrząsnąć. Utworzy się ładna emulsja. Oczywiście można dodać więcej soku z cytryny, soli, czy miodu, według upodobania.
Smacznego :)