Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka zrobiona z "resztek" z lodówki - wyszła pyszna! Świetnie sprawdzi się jako dodatek do ryb lub mięsa.
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1011
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 414
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 374
Smakowity dodatek do mięsa z grilla. Sos na bazie jogurtu, majonezu, czosnku...
Odsłon: 1011
Ragout jest to rodzaj gulaszu, który może być mięsny lub warzywny. W tym prze...
Odsłon: 414
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 374
Składniki
Kapustę szatkujemy drobno, zasypujemy odrobiną szczyptą soli i odstawiamy na 10 minut. Marchew i ogórki ścieramy na tarce. Pieczarki kroimy drobno. Kapustę odciskamy z nadmiaru wody i mieszamy z resztą warzyw. Dodajemy olej, cukier i przyprawiamy do smaku. Podajemy po schłodzeniu.