Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka zrobiona z "resztek" z lodówki - wyszła pyszna! Świetnie sprawdzi się jako dodatek do ryb lub mięsa.
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 495
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5338
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3458
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 495
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5338
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3458
Składniki
Kapustę szatkujemy drobno, zasypujemy odrobiną szczyptą soli i odstawiamy na 10 minut. Marchew i ogórki ścieramy na tarce. Pieczarki kroimy drobno. Kapustę odciskamy z nadmiaru wody i mieszamy z resztą warzyw. Dodajemy olej, cukier i przyprawiamy do smaku. Podajemy po schłodzeniu.