Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka zrobiona z "resztek" z lodówki - wyszła pyszna! Świetnie sprawdzi się jako dodatek do ryb lub mięsa.
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8032
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 361
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3548
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 633
Schabowe po zakopiańsku to długo marynowane w cebuli i czosnku kotlety o wyją...
Odsłon: 8032
Łosoś pieczony na szpinaku z dodatkiem migdałów i aromatycznego sosu może być...
Odsłon: 361
Wyśmienite ciasto o makowo -kokosowym spodzie, kremie budyniowym i ciasteczka...
Odsłon: 3548
Przepis dnia
Chicken burger z dodatkiem karmelizowanych pieczarek. Gorąco polecam!
Odsłon: 633
Składniki
Kapustę szatkujemy drobno, zasypujemy odrobiną szczyptą soli i odstawiamy na 10 minut. Marchew i ogórki ścieramy na tarce. Pieczarki kroimy drobno. Kapustę odciskamy z nadmiaru wody i mieszamy z resztą warzyw. Dodajemy olej, cukier i przyprawiamy do smaku. Podajemy po schłodzeniu.