Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i aromatyczna surówka na bazie korzenia selera, z dodatkiem jabłka i orzechów. Polecam ją szczególnie do dań z drobiu.
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67972
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1950
Przepis dnia
Czebureki - przysmak tatarski, wersja mini i wyrób domowy. Te pierożki nie w...
Odsłon: 67972
Polecam to zniewalające danie. Łosoś oprószony cytrynowym pieprzem, szpinak d...
Odsłon: 1950
Składniki
Seler dokładnie obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, a następnie skropić sokiem z cytryny (zapobiegnie to ciemnieniu selera).
Obrane jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach i wymieszać z selerem.
Orzechy lekko posiekać, dodać do surówki i połączyć całość z majonezem. Doprawić solą i pieprzem.