Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna i aromatyczna surówka na bazie korzenia selera, z dodatkiem jabłka i orzechów. Polecam ją szczególnie do dań z drobiu.
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4483
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1509
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 439
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 2374
Wrzesień pachnie ciastem drożdżowym ze śliwkami.
Odsłon: 4483
Witajcie kochani biegnę dziś do was z nowym przepisem na domowe frytki, tak w...
Odsłon: 1509
Potrawkę podajemy z ryżem. Każdy ugotuje ryż tak jak lubi, ale podaję także p...
Odsłon: 439
Składniki
Seler dokładnie obrać i zetrzeć na tarce o drobnych oczkach, a następnie skropić sokiem z cytryny (zapobiegnie to ciemnieniu selera).
Obrane jabłko zetrzeć na tarce o grubych oczkach i wymieszać z selerem.
Orzechy lekko posiekać, dodać do surówki i połączyć całość z majonezem. Doprawić solą i pieprzem.