Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kolorowej marchewki, jabłka i pigwowca. Często mam pytania jak wykorzystać pigwowca, stąd mój przepis na tę surówkę. Pyszna , chrupiąca i soczysta, idealna na poprawę cery.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 320
Rosół to tradycyjna polska zupa podawana z kluseczkami i makaronem. Kojarzy m...
Odsłon: 49
Krupnik najlepiej smakuje po długim spacerze. Cudownie rozgrzewa, syci i smak...
Odsłon: 78
Dzisiaj przygotowałam do obiadu jako dodatek mizerię z ogórków z koperkiem. P...
Odsłon: 58
Składniki
Marchewki obieram, jabłko i pigwowce ze skórką ścieram na tarce o dużych oczkach. Myję cytrynę, wyparzam ścieram z niej skórkę i wyciskam sok. Dodaję na początek 3 łyżki jogurtu, doprawiam solą, pieprzem, syropem i mieszam. Podaję po schłodzeniu.