Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kolorowej marchewki, jabłka i pigwowca. Często mam pytania jak wykorzystać pigwowca, stąd mój przepis na tę surówkę. Pyszna , chrupiąca i soczysta, idealna na poprawę cery.
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1014
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5591
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8720
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17966
Polecam przygotować tę zapiekankę w mroźny, zimowy dzień. Gwarantuję, że nasy...
Odsłon: 1014
Łopatka z którą dzisiaj chcę się z Wami podzielić jest krucha, mięciutka wpro...
Odsłon: 5591
Rogaliki pistacjowe to prawdziwa uczta smaku – miękkie, lecz z wierzchu chrup...
Odsłon: 8720
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszny domowy salceson, zamiast golonki...
Odsłon: 17966
Składniki
Marchewki obieram, jabłko i pigwowce ze skórką ścieram na tarce o dużych oczkach. Myję cytrynę, wyparzam ścieram z niej skórkę i wyciskam sok. Dodaję na początek 3 łyżki jogurtu, doprawiam solą, pieprzem, syropem i mieszam. Podaję po schłodzeniu.