Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty i koperku. Była tak smaczna, że postanowiłam ją odtworzyć w domu, jest wyśmienita!
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 849
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4475
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1077
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 477
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3284
Polecam. My bardzo lubimy.
Odsłon: 849
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4475
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1077
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 477
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3284
Składniki
Rozdrobniłam kapustę w malakserze, można ją też tradycyjnie posiekać.
Dodałam majonez, cukier, sól sok z cytryny i własny mrożony koperek. Po wymieszaniu kapusta puści sok, więc najlepiej jest ją przygotować na pół godziny przed jedzeniem. Dobra jest też następnego dnia. Przyprawy podkreślają smak kapusty i jest lekko ostra.
Smacznego :)