Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty i koperku. Była tak smaczna, że postanowiłam ją odtworzyć w domu, jest wyśmienita!
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 113
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5676
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2710
My name is patrol. Słoneczny patrol.
Odsłon: 113
Polecam. Może być na śniadanie, może być na kolację. Samo dobro.
Odsłon: 5676
Polecam. Lekka, zdrowa sałatka. Nie tylko na śniadanie.
Odsłon: 2710
Składniki
Rozdrobniłam kapustę w malakserze, można ją też tradycyjnie posiekać.
Dodałam majonez, cukier, sól sok z cytryny i własny mrożony koperek. Po wymieszaniu kapusta puści sok, więc najlepiej jest ją przygotować na pół godziny przed jedzeniem. Dobra jest też następnego dnia. Przyprawy podkreślają smak kapusty i jest lekko ostra.
Smacznego :)