Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z kapusty i koperku. Była tak smaczna, że postanowiłam ją odtworzyć w domu, jest wyśmienita!
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10097
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2721
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1847
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 709
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3945
rewelacyjne ciasteczka-markizy kakaowe z kremem maślanym. Ciasto na te ciaste...
Odsłon: 10097
Polecam. Piernik to zdrowe ciasto. Nie wyobrażamy sobie Świąt Bożego Narodz...
Odsłon: 2721
Polecam. Zaskakujący dodatek do farszu, ale zapewniam, że genialny. Nie ukr...
Odsłon: 1847
W czasie wakacji obowiązkowo muszą być pierogi z jagodami.
Odsłon: 709
Łatwa w przygotowaniu, bardzo smakowita.
Odsłon: 3945
Składniki
Rozdrobniłam kapustę w malakserze, można ją też tradycyjnie posiekać.
Dodałam majonez, cukier, sól sok z cytryny i własny mrożony koperek. Po wymieszaniu kapusta puści sok, więc najlepiej jest ją przygotować na pół godziny przed jedzeniem. Dobra jest też następnego dnia. Przyprawy podkreślają smak kapusty i jest lekko ostra.
Smacznego :)