Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka, którą możesz podać nie tylko na niedzielny obiad. Taka surówka również jest idealna jako dodatek do mięsa z grilla.
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Ozorki wieprzowe, bardzo chude mięso, zapomniane w kuchni polskiej. Są smaczn...
Odsłon: 53
Kiełbasa krakowska jest klasykiem wśród wędlin na kanapki. Wyjątkowy smak i a...
Odsłon: 86
Szparagi krótko smażone w cieście są chrupkie, soczyste, esencjonalne w smaku
Odsłon: 5945
Szybkie i łatwe krewetki pieczone, pełne aromatycznych przypraw. Idealne dla...
Odsłon: 89
Składniki
1. Kapustę drobno szatkuję, pomidory kroję w kostkę, cebulę obieram, kroję drobno, ogórka obieram, kroję w kostkę. 2. Do naczynia wlewam oliwę, ocet, miód, dodaję musztardę, sól, pieprz i dokładnie mieszam. 3. Sosem polewam warzywa, mieszam. 4. Surówka gotowa. 5. Smacznego.