Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 335
Śledzie w oleju to danie na każdą okazję. Źródło kwasów omega 3, białka i Wit...
Odsłon: 205
Smak dzieciństwa, czyli domowe wafle przekładane masą na bazie galaretki i ml...
Odsłon: 335
Składniki
Salate umyc i podrzec w male kawalki.Reszte warzyw umyc,obrac ze skorki i pociac na osemki.Dodac kukurydze odsaczona.Cebule pociac w malutkie paseczki.Wymieszac warzywa razem dodac przyprawy i wymieszac raz jeszcze.Dodac majonez z jogurtem i pociety koper moze byc z torebki jesli nie mamy swiezego.calosc dokladnie wymieszac i odstawic do lodowki na godzinke.Jesli jest ochota mozna dodac ulubione ziola.