Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wiosny na talerzu:) Smaczna surówka z młodych warzyw: kapusty, rzodkiewki i kalarepy oraz zieleniny: koperku i natki pietruszki. Prosto, smacznie i zdrowo:)
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3286
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1288
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1803
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 584
Delikatne mięso wieprzowe w rumianym sosie cebulowym to doskonała propozycja...
Odsłon: 3286
Taco z kurczakiem to eksplozja smaków i kolorów, które rozgrzeją każde spotka...
Odsłon: 1288
To danie mogę jeść na śniadanie, obiad i kolację. Racuch są mięciutkie, pyszn...
Odsłon: 1803
Przepis na te kulki sernikowe to świetne rozwiązanie, kiedy zostaje Ci kawałe...
Odsłon: 584
Składniki
Kapustę szatkujemy, solimy, ugniatamy rękoma i odstawiamy do czasu aż puści sok. Rzodkiewki dokładnie szorujemy a następnie ścieramy na tarce o dużych oczkach. Kalarepę obieramy i również ścieramy na tarce o dużych oczkach. Koperek i natkę drobno kroimy. Kapustę odciskamy z soku i dodajemy do pozostałych składników. Dodajemy olej i doprawiamy do smaku sokiem z cytryny i cukrem. Mieszamy i odstawiamy na kwadrans.