Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wiosny na talerzu:) Smaczna surówka z młodych warzyw: kapusty, rzodkiewki i kalarepy oraz zieleniny: koperku i natki pietruszki. Prosto, smacznie i zdrowo:)
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3245
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 595
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3707
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 269
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 452
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3245
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 595
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3707
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 269
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 452
Składniki
Kapustę szatkujemy, solimy, ugniatamy rękoma i odstawiamy do czasu aż puści sok. Rzodkiewki dokładnie szorujemy a następnie ścieramy na tarce o dużych oczkach. Kalarepę obieramy i również ścieramy na tarce o dużych oczkach. Koperek i natkę drobno kroimy. Kapustę odciskamy z soku i dodajemy do pozostałych składników. Dodajemy olej i doprawiamy do smaku sokiem z cytryny i cukrem. Mieszamy i odstawiamy na kwadrans.