Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wiosny na talerzu:) Smaczna surówka z młodych warzyw: kapusty, rzodkiewki i kalarepy oraz zieleniny: koperku i natki pietruszki. Prosto, smacznie i zdrowo:)
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 761
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424946
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10688
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336962
Dynia to prawdziwa królowa jesieni, z której w prosty sposób przygotować możn...
Odsłon: 761
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 424946
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10688
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336962
Składniki
Kapustę szatkujemy, solimy, ugniatamy rękoma i odstawiamy do czasu aż puści sok. Rzodkiewki dokładnie szorujemy a następnie ścieramy na tarce o dużych oczkach. Kalarepę obieramy i również ścieramy na tarce o dużych oczkach. Koperek i natkę drobno kroimy. Kapustę odciskamy z soku i dodajemy do pozostałych składników. Dodajemy olej i doprawiamy do smaku sokiem z cytryny i cukrem. Mieszamy i odstawiamy na kwadrans.