Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Smak wiosny na talerzu:) Smaczna surówka z młodych warzyw: kapusty, rzodkiewki i kalarepy oraz zieleniny: koperku i natki pietruszki. Prosto, smacznie i zdrowo:)
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118597
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8595
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3162
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2402
Ciasto Biała Góra to wielowarstwowy deser z lekkiego biszkoptu, chrupiącej be...
Odsłon: 118597
kto lubi grzybową musi tą zupę zrobić. Jest szybka i prosta do zrobienia zupa...
Odsłon: 8595
Przepis pochodzi z niesamowitej książki kucharskiej, napisanej przez śp. Hann...
Odsłon: 3162
Prosta sałatka z makaronu orzo, ananasa, selera naciowego, jajek, szynki, ogó...
Odsłon: 2402
Składniki
Kapustę szatkujemy, solimy, ugniatamy rękoma i odstawiamy do czasu aż puści sok. Rzodkiewki dokładnie szorujemy a następnie ścieramy na tarce o dużych oczkach. Kalarepę obieramy i również ścieramy na tarce o dużych oczkach. Koperek i natkę drobno kroimy. Kapustę odciskamy z soku i dodajemy do pozostałych składników. Dodajemy olej i doprawiamy do smaku sokiem z cytryny i cukrem. Mieszamy i odstawiamy na kwadrans.