Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i kolorowa surówka pachnąca świeżym koperkiem:)
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4687
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12725
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5715
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7192
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4687
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 12725
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5715
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7192
Składniki
Rzodkiewki i por dokładnie myjemy, osuszamy i kroimy.Jabłko obieramy i razem z papryką kroimy w kostkę. Dodajemy drobno posiekaną natkę i koperek, olej i doprawiamy do smaku solą, pieprzem, cukrem i sokiem z cytryny. Mieszamy i odstawiamy na 20 min.