Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
jedna z moich ulubionych surówek którą często robię, jest naprawdę smaczna, a przepis pochodzi z książeczki poradnika domowego "Potrawy jarskie"...
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Intensywny w smaku sos z sera pleśniowego rokfor na bazie białego wina i śmie...
Odsłon: 135
Polecam. Botwinka pachnie wiosną.
Odsłon: 355
Składniki
Kapustę drobno szatkujemy, dodajemy jabłko utarte na tarce o grubych oczkach, oraz drobno pokrojoną cebulę.
Ze śmietany, soku z cytryny, koperku robimy sos; doprawiamy do smaku. Polewamy kapustę... i mieszamy.
Najlepiej surówkę tą zrobić 15-20 min przed podaniem