Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi od mojej teściowej. Dodatek kminku sprawia, że smak jest jedyny w swoim rodzaju.
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2743
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1958
Letni galaretkowiec Lastryko to niezwykle efektowny deser, który nie tylko pr...
Odsłon: 2743
Cukinia z mięsem mielonym to uniwersalna baza do wielu dań. Możesz zaserwować...
Odsłon: 1958
Składniki
Kapustę szatkujemy i gotujemy do miękkości w wodzie z dodatkiem 1 łyżki soli i 1 łyżki kminku. Odcedzamy i studzimy. Cebulę kroimy w drobną kostkę, dodajemy do kapusty. Doprawiamy sokiem z cytryny i szczyptą cukru, mieszamy z majonezem.