Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi od mojej teściowej. Dodatek kminku sprawia, że smak jest jedyny w swoim rodzaju.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1250
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 593
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1350
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 1250
Świąteczny makowiec na kruchym spodzie, z polewą czekoladową. Przepyszne bożo...
Odsłon: 593
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 1350
Składniki
Kapustę szatkujemy i gotujemy do miękkości w wodzie z dodatkiem 1 łyżki soli i 1 łyżki kminku. Odcedzamy i studzimy. Cebulę kroimy w drobną kostkę, dodajemy do kapusty. Doprawiamy sokiem z cytryny i szczyptą cukru, mieszamy z majonezem.