Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis pochodzi od mojej teściowej. Dodatek kminku sprawia, że smak jest jedyny w swoim rodzaju.
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44718
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182217
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 318
Proste, aromatyczne muffiny... robię je wtedy, gdy mam wielką ochotę na to, ż...
Odsłon: 44718
Oto mistrzowski przepis na ciasto na pierogi według Magdy Gessler. Zachwyca z...
Odsłon: 182217
W tym roku mirabelki są wyjątkowo słodkie, pewnie za sprawą pięknego, słonecz...
Odsłon: 318
Składniki
Kapustę szatkujemy i gotujemy do miękkości w wodzie z dodatkiem 1 łyżki soli i 1 łyżki kminku. Odcedzamy i studzimy. Cebulę kroimy w drobną kostkę, dodajemy do kapusty. Doprawiamy sokiem z cytryny i szczyptą cukru, mieszamy z majonezem.