Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Suróweczka w sam raz do obiadu ale także jako dodatek do hamburgerów :).Pyszna i chrupiąca
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4415
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11992
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6825
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5615
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 186
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4415
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11992
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6825
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5615
Składniki
Kapustę białą szatkujemy i zalewamy gorącą wodą odstawiamy do wystygnięcia następnie odsączamy kapustę.W ten sposób przygotowana kapusta jest nadal chrupiąca ale nieco miększa i łatwiej przyswajalna przez nasz żołądek ;).Marchew i ogórki kiszone ścieramy na tarce o dużych oczkach.Warzywa łączymy ze sobą dodajemy oliwę i pozostałe składniki.Wszystko dokładnie mieszamy. Przygotowaną surówkę wkładamy na ok.1 godzinę aby smaki się przegryzły. SMACZNEGO!!!