Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Naszą ulubiona surówka do mięsa i ryby
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 17431
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 831
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 71
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4534
Szukasz orzeźwiającej, a zarazem lekkiej przekąski? Nasze roladki z ogórka to...
Odsłon: 17431
Szparagi są bardzo smaczne i pełne cennych dla zdrowia składników. Sezon szpa...
Odsłon: 831
Muffinki ze szpinakiem to wspaniały pomysł na zdrową przekąskę dla całej rodz...
Odsłon: 71
Przepis dnia
Grill w wersji wege? Czemu nie. Te szaszłyki z serem halloumi i cukinią w pik...
Odsłon: 4534
Składniki
Z kapusty usuń wierzchnie liście i pokrój w paski lub poszatkuj na mandolinie. Posyp solą i odstaw na 2 godziny.
Cebule obierz pokrój w kostkę, marchewki zetrzyj na tarce o grubych oczkach, koperek posiekaj.
Kapustę odciśnij, dodaj cebulę, koperek i marchewkę, wymieszaj. Następnie dodaj majonez i dopraw do smaku solą i pieprzem. Odstaw na pół godziny żeby smaki się połączyły .