Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka jest pyszna zarówno do obiadu jak i do pudełka na drugie śniadanie.
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4449
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1053
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 467
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3079
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38772
Czerwona papryka nadziewana mięsem mielonym, ryżem i warzywami duszonymi w so...
Odsłon: 4449
Smażona ryba w warzywach i sosie pomidorowym. Można ją przygotować kilka dni...
Odsłon: 1053
Z ryżu, pomidorów, czosnku i natki możemy wyczarować pyszną, aromatyczną potr...
Odsłon: 467
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 3079
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38772
Składniki
Kapustę cieniutko szatkujemy, posypujemy szczyptą soli i lekko wygniatamy ręką. Marchew i cebulę ścieramy na dużych oczkach tarki. Rzodkiewki kroimy w drobną kosteczkę i wszystko dodajemy do kapusty. Natkę siekamy wsypujemy do reszty składników. Olej mieszamy z sokiem z cytryny, solą, pieprzem i jedną łyżką cukru, zalewamy surówkę. Ewentualnie możemy doprawić cukrem, pieprzem lub solą.