Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Bardzo smaczna, polecam.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 803
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5699
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9520
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 251
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 803
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5699
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9520
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 251
Składniki
Kapustę poszatkować. Marchewkę zetrzeć na tarce na grubych oczkach. Cebulę pokroić w kostkę. Warzywa wymieszać. W garnku zagotować wodę z octem, olejem, cukrem i solą. Do gorącej zaprawy włożyć warzywa i dokładnie kilka razy wymieszać. Wystudzić. Zimną surówkę przełożyć do słoików i wstawić do lodówki. Jeśli zostanie na dnie reszta zaprawy, to też przelać do słoika. Sięgać posurówkę zależnie od potrzeb. Może być do obiadu, może być na kanapkę. Pasuje do mięsa, do ryby, do ziemniaków, ryżu, kaszy. Smacznego