Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubicie surówkę z białej kapusty podawana w chińskiej restauracji, to na pewno ten przepis przypadnie Wam do gustu. Surówka zrobiona samodzielnie w domu jest jeszcze smaczniejsza niż ta z restauracji.
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38458
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1265
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38458
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1265
Składniki
Kapustę umyć i usunąć z niej brzydkie liście a następnie poszatkować. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebule pokroić w piórka a paprykę w cienkie paseczki.
Składniki na zalewę zagotować w garnuszku i przestudzić. Schłodzoną zalewą zalać przygotowane warzywa i dobrze wymieszać. Miskę z surówką przykryć i odstawić do lodówki na minimum 6 godzin. Smacznego!