Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubicie surówkę z białej kapusty podawana w chińskiej restauracji, to na pewno ten przepis przypadnie Wam do gustu. Surówka zrobiona samodzielnie w domu jest jeszcze smaczniejsza niż ta z restauracji.
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 95
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9196
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4828
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 34
Dziś do pracy.
Odsłon: 638
Kurczę pieprzowo cytrynowe!
Odsłon: 95
Naleśniki z twarogiem, z dodatkiem skórki cytrynowej i wanilii, to danie, któ...
Odsłon: 9196
Przepis dnia
Dzisiaj zapraszam na kawałki kurczaka skąpane w sosie śmietankowym z dodatkie...
Odsłon: 4828
Gulasz z miecznika z warzywami.
Odsłon: 34
Dziś do pracy.
Odsłon: 638
Składniki
Kapustę umyć i usunąć z niej brzydkie liście a następnie poszatkować. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebule pokroić w piórka a paprykę w cienkie paseczki.
Składniki na zalewę zagotować w garnuszku i przestudzić. Schłodzoną zalewą zalać przygotowane warzywa i dobrze wymieszać. Miskę z surówką przykryć i odstawić do lodówki na minimum 6 godzin. Smacznego!