Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubicie surówkę z białej kapusty podawana w chińskiej restauracji, to na pewno ten przepis przypadnie Wam do gustu. Surówka zrobiona samodzielnie w domu jest jeszcze smaczniejsza niż ta z restauracji.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 75
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 209
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 88
Składniki
Kapustę umyć i usunąć z niej brzydkie liście a następnie poszatkować. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebule pokroić w piórka a paprykę w cienkie paseczki.
Składniki na zalewę zagotować w garnuszku i przestudzić. Schłodzoną zalewą zalać przygotowane warzywa i dobrze wymieszać. Miskę z surówką przykryć i odstawić do lodówki na minimum 6 godzin. Smacznego!