Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Jeśli lubicie surówkę z białej kapusty podawana w chińskiej restauracji, to na pewno ten przepis przypadnie Wam do gustu. Surówka zrobiona samodzielnie w domu jest jeszcze smaczniejsza niż ta z restauracji.
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 317
Dzisiaj bardzo proste , szybkie i smaczne zapiekanki z pieczarkami. Polecam
Odsłon: 172
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 598
Do rosołu kolagenowego wykorzystujemy mięso drobiowe i kawałek wieprzowiny, n...
Odsłon: 317
Dzisiaj bardzo proste , szybkie i smaczne zapiekanki z pieczarkami. Polecam
Odsłon: 172
Prosta, smaczna potrawka z indyka. Może być pysznym daniem obiadowym czy poda...
Odsłon: 598
Składniki
Kapustę umyć i usunąć z niej brzydkie liście a następnie poszatkować. Marchewkę zetrzeć na tarce o grubych oczkach, cebule pokroić w piórka a paprykę w cienkie paseczki.
Składniki na zalewę zagotować w garnuszku i przestudzić. Schłodzoną zalewą zalać przygotowane warzywa i dobrze wymieszać. Miskę z surówką przykryć i odstawić do lodówki na minimum 6 godzin. Smacznego!