Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z białej kapusty, pora i rzodkiewki – prosta w wykonaniu a jednocześnie pyszna. Pasuje do dań obiadowych zarówno tych mięsnych, jak i rybnych.
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1691
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38598
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1332
Czy można przygotować lasagne bez makaronu? Jeśli najdzie cię nagła chęć na t...
Odsłon: 1691
Do przygotowania tych lodów wystarczy 1 minuta oraz 3 proste składniki: mrożo...
Odsłon: 38598
Lekki jogurtowy deser z galaretką i musli. Pyszny i słodki. Szybki do zrobien...
Odsłon: 1332
Składniki
1. Kapustę szadkujemy. Pora i rzodkiewkę kroimy w półplasterki. Warzywa wrzucamy do miski solimy i odstawiamy na 20 minut. Po 20 minutach odlewamy sok który puścil z warzyw. Dodajemy majonez i mieszamy. Pieprzymy i solimy do smaku. Smacznego