Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z białej kapusty, pora i rzodkiewki – prosta w wykonaniu a jednocześnie pyszna. Pasuje do dań obiadowych zarówno tych mięsnych, jak i rybnych.
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11407
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1221
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11932
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1999
Ciasto piernikowe z orzechowym kremem to prawdziwa pychotka bożonarodzeniowa,...
Odsłon: 11407
Pieczenie, zdobienie pierniczków to cudowna zabawa dla dzieci i dorosłych. Z...
Odsłon: 1221
Szybka i pyszna sałatka na każdą okazję.
Odsłon: 11932
Wyjątkowy w smaku, tradycyjny śledź w pysznej zalewie. W naszym domu raczej n...
Odsłon: 1999
Składniki
1. Kapustę szadkujemy. Pora i rzodkiewkę kroimy w półplasterki. Warzywa wrzucamy do miski solimy i odstawiamy na 20 minut. Po 20 minutach odlewamy sok który puścil z warzyw. Dodajemy majonez i mieszamy. Pieprzymy i solimy do smaku. Smacznego