Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała kapusta, seler i rzodkiewka, to naprawdę dobre połączenie.
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8665
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1273
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10293
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4671
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 747
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 8665
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1273
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10293
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4671
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 747
Składniki
Z kapusty odrzucić starsze liście i kapustę poszatkować. Dokładnie umyć i osuszyć, najlepiej odwirować. Dodać 1/2 łyżeczki soli i bardzo mocno ugnieść. Rzodkiewki oczyścić, umyć i pokroić w słupki. Można zetrzeć na tarce do warzyw. Selera obrać, umyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystkie warzywa razem wymieszać. Dodać jogurt i świeżo mielony czarny pieprz i jeśli jest potrzeba to sól do smaku. Gotowe. Smacznego.