Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała kapusta, seler i rzodkiewka, to naprawdę dobre połączenie.
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 25
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 479
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1519
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 156
Nigdy nie byłam wielką fanką fasoli, ale tym daniem byłam zachwycona! Przepis...
Odsłon: 25
Bardzo prosty w przygotowaniu mus czekoladaowy. Z dwóch składników: jabłka i...
Odsłon: 479
To proste i szybkie danie w sam raz na obiad dla osób lubiących delikatne mię...
Odsłon: 1519
Popękane ciasteczka cytrynowe rodem z Włoch. Mocno maślane i kruche. Do tego...
Odsłon: 156
Składniki
Z kapusty odrzucić starsze liście i kapustę poszatkować. Dokładnie umyć i osuszyć, najlepiej odwirować. Dodać 1/2 łyżeczki soli i bardzo mocno ugnieść. Rzodkiewki oczyścić, umyć i pokroić w słupki. Można zetrzeć na tarce do warzyw. Selera obrać, umyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystkie warzywa razem wymieszać. Dodać jogurt i świeżo mielony czarny pieprz i jeśli jest potrzeba to sól do smaku. Gotowe. Smacznego.