Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała kapusta, seler i rzodkiewka, to naprawdę dobre połączenie.
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 299
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4368
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3610
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30340
Nie wiem jak wy ale my uwielbiamy zupy grzybowe różnego rodzaju z pieczarek,...
Odsłon: 299
Brak pomysłu na piątkowy obiad? Oto przepis na kotlety wegetariańskie bez mię...
Odsłon: 4368
Dorada z grilla to jedna z najsmaczniejszych i najzdrowszych morskich ryb. Wp...
Odsłon: 1854
Superszybki makaron z pieczarkami – idealny, gdy głód nie chce czekać. Prosty...
Odsłon: 3610
Witam serdecznie :-) Dzisiaj zrobimy pyszną surówkę z młodej kapusty, idealny...
Odsłon: 30340
Składniki
Z kapusty odrzucić starsze liście i kapustę poszatkować. Dokładnie umyć i osuszyć, najlepiej odwirować. Dodać 1/2 łyżeczki soli i bardzo mocno ugnieść. Rzodkiewki oczyścić, umyć i pokroić w słupki. Można zetrzeć na tarce do warzyw. Selera obrać, umyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystkie warzywa razem wymieszać. Dodać jogurt i świeżo mielony czarny pieprz i jeśli jest potrzeba to sól do smaku. Gotowe. Smacznego.