Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała kapusta, seler i rzodkiewka, to naprawdę dobre połączenie.
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10425
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336770
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4332
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423730
To przepis na tradycyjną pizzę na grubym drożdżowym cieście. Taka pizza kojar...
Odsłon: 10425
Przepis dnia
Bardzo łatwa i prosta sałatka szwedzka z ogórków, wystarczy kilka chwil i zim...
Odsłon: 1336770
Witam serdecznie :-) Dzisiaj polecam pyszne śledzie w sosie jogurtowo-koperko...
Odsłon: 4332
Puszysty sernik z dodatkiem mleka w proszku rozpływa się w ustach. Cieszy się...
Odsłon: 423730
Składniki
Z kapusty odrzucić starsze liście i kapustę poszatkować. Dokładnie umyć i osuszyć, najlepiej odwirować. Dodać 1/2 łyżeczki soli i bardzo mocno ugnieść. Rzodkiewki oczyścić, umyć i pokroić w słupki. Można zetrzeć na tarce do warzyw. Selera obrać, umyć i zetrzeć na tarce o grubych oczkach. Wszystkie warzywa razem wymieszać. Dodać jogurt i świeżo mielony czarny pieprz i jeśli jest potrzeba to sól do smaku. Gotowe. Smacznego.