Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Biała rzodkiew ma sporo witamin, warto więc sięgnąć po nią teraz, w okresie jesiennym ,zwłaszcza, że przygotowana z niej surówka jest bardzo smaczna.
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Super aromatyczny, klarowny i przepyszny rosołek gotowany na żeberkach wieprz...
Odsłon: 74
Dzisiaj dzielę się przepisem na krem śmietankowy z brzoskwiniami z syropu. Pr...
Odsłon: 205
Zupa szparagowa z cukinią, szpinakiem i pulpecikami. Pulpety przygotowałam ze...
Odsłon: 86
Składniki
Białą rzodkiew obrać i zetrzeć na drobnej tarce, posolić, odstawić na 15 minut i odlać wodę. Dodać startą marchewkę i jabłko, wszystko razem wymieszać, dodać jogurt i majonez. Doprawić do smaku pieprzem cytrynowym. Świetny dodatek do obiadu, a robi się go chwilkę.