Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Okrągła rzodkiew w przeciwieństwie do podłużnej kuzynki jest przepyszna pod każdą postacią i bardzo łatwa w przygotowaniu.
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 136
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 272
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1790
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 297
Przepyszne ciasto a'la sernik na kakaowym spodzie. Idealne na deser oraz jako...
Odsłon: 136
Moja kanapka BSP (Boczek, Sałata, Pomidor) jest odpowiednikiem angielskiej po...
Odsłon: 272
Zawsze się darzy. Tak mówi moja ciocia. I to prawda. Zawsze się udaje.
Odsłon: 1790
Panna cotta to przepyszny deser znany kuchni włoskiej. W dosłownym tłumaczeni...
Odsłon: 297
Składniki
Rzepę starłam na zapałkę na mandolinie, można pokroić jak się chce bo pod każdą postacią smakuje. Jest słodkawa, bez ostrości. Ogórka umyłam i "przejechałam" po nim zębami widelca i pokroiłam w plasterki. Szczypior pokroiłam. Bezpośrednio przed podaniem skropiłam olejem, sokiem z cytryny i solą. Od razu trzeba podawać. Pozostawiona choćby na chwilę puści sok i smak się rozmyje a rzepa sflaczeje.
Smacznego :)