Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka idealna do każdego obiadu. może nie wygląda zbyt pięknie, ale gwarantuje że jest pyszna.
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 785
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Paszteciki krucho-drożdżowe w tym przepisie inspirowane są smakami i tradycyj...
Odsłon: 113058
Zupa z wiśni zerwanych prosto z drzewa, świeżych i dorodnych to smak naszego...
Odsłon: 437
Przepis na pyszne i mocno kremowe risotto z bobem, boczkiem i prażonymi ziarn...
Odsłon: 785
Sprawdzony przepis na zaprawę do karkówki. Mięso, które w niej poleży jest so...
Odsłon: 581
Składniki
Buraki gotujemy do miękkości (około godziny), po czym wystudzone obieramy i ścieramy na tarce. Jabłka również obieramy, wydłubujemy gniazda nasienne i również ścieramy na tarce. Cebulę kroimy w kostkę. Solimy, pieprzymy, skrapiamy łyżeczką octu, dodajemy dwie/trzy łyżki oleju oraz dwie szczypty kminku, w zależności czy lubimy, możemy dać więcej.