Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka idealna do każdego obiadu. może nie wygląda zbyt pięknie, ale gwarantuje że jest pyszna.
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 98
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4198
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11496
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6580
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5508
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13618
Robienie pierników na Święta to cudowna zabawa. Dużo radości sprawia zrobien...
Odsłon: 98
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4198
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 11496
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 6580
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5508
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 13618
Składniki
Buraki gotujemy do miękkości (około godziny), po czym wystudzone obieramy i ścieramy na tarce. Jabłka również obieramy, wydłubujemy gniazda nasienne i również ścieramy na tarce. Cebulę kroimy w kostkę. Solimy, pieprzymy, skrapiamy łyżeczką octu, dodajemy dwie/trzy łyżki oleju oraz dwie szczypty kminku, w zależności czy lubimy, możemy dać więcej.