Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lato to czas młodych warzyw, których walory najlepiej wykorzystać na surowo. Dlatego polecam surówki - tym razem z cukinii z marchewką, jabłkiem i natka pietruszki.
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10717
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4808
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 923
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9155
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1354
Po prostu pyszne. Doskonale pasują na wigilijny stół. Dodatki to szprotki, gr...
Odsłon: 10717
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 4808
Wariacja o hiszpańskim omlecie, czyli jednej ze słynniejszych hiszpańskich pr...
Odsłon: 923
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 9155
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 1354
Składniki
Cukinię, marchew i jabłko obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Wszystko skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy olej i doprawiamy do smaku solą, pieprzem cytrynowym i cukrem. Mieszamy,