Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lato to czas młodych warzyw, których walory najlepiej wykorzystać na surowo. Dlatego polecam surówki - tym razem z cukinii z marchewką, jabłkiem i natka pietruszki.
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 949
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 792
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12520
Sernik zawsze dobry. Polecam.
Odsłon: 949
Polecam wypróbowanie tego przepisu jeszcze przed Świętami. To jest ulubiony...
Odsłon: 792
Proponuję dziś przepis mojej cioci Basi na pyszne ciasto biszkoptowe przełożo...
Odsłon: 12520
Składniki
Cukinię, marchew i jabłko obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Wszystko skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy olej i doprawiamy do smaku solą, pieprzem cytrynowym i cukrem. Mieszamy,