Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lato to czas młodych warzyw, których walory najlepiej wykorzystać na surowo. Dlatego polecam surówki - tym razem z cukinii z marchewką, jabłkiem i natka pietruszki.
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 77
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 33
"Boczniaki z Tagliatelle" to połączenie delikatnych grzybów boczniaków z krem...
Odsłon: 77
Próbowaliście kiedyś palonej białej czekolady? Jeśli nie, to koniecznie music...
Odsłon: 33
Składniki
Cukinię, marchew i jabłko obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Wszystko skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy olej i doprawiamy do smaku solą, pieprzem cytrynowym i cukrem. Mieszamy,