Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Lato to czas młodych warzyw, których walory najlepiej wykorzystać na surowo. Dlatego polecam surówki - tym razem z cukinii z marchewką, jabłkiem i natka pietruszki.
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4805
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13042
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5762
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7342
Przepis dnia
Trudno powiedzieć, które pierogi lepsze, te z kiszoną kapustą, czy te ze słod...
Odsłon: 4805
Polecam. Ryby są zdrowe i warto je jeść nie tylko raz w tygodniu.
Odsłon: 13042
Święta Bożego Narodzenia to czas pierniczków, pierników i innych smakołyków....
Odsłon: 5762
Taki miodownik uwielbiają wszyscy, pachnący goździkami i cynamonem. W odświęt...
Odsłon: 7342
Składniki
Cukinię, marchew i jabłko obieramy i ścieramy na tarce jarzynowej o dużych oczkach. Dodajemy posiekaną natkę pietruszki. Wszystko skrapiamy sokiem z cytryny, dodajemy olej i doprawiamy do smaku solą, pieprzem cytrynowym i cukrem. Mieszamy,