Do góry

Sałatki Przepis na:

Surówka z czerwonej kapusty

Surówka z czerwonej kapusty

Autor:

Przepisów i artykułów: 105 Ocena: 2723

Dodano:

Odsłon: 3787

Pierwszy raz taką robiłam.

Składniki

  • kapusta czerwona 1/2 małej główki
  • smalec ze skwarkami 1 łyżka
  • ziele,listek,sól,pieprz,ocet,cukier do smaku
  • cebula mała
3-4 os. 30 min łatwe tanie
Reklama
Reklama

Przygotowanie

  1. Kapustę obgotować,odcedzić.Na smalcu usmażyć pokrojoną w piórka cebulę,dodać do kapusty i przyprawy chwilę poddusić.Podawać na ciepło.

Twoje notatki do przepisu

Komentarze do przepisu (1)

Dodaj komentarz

Wypełnienie pól oznaczonych * jest obowiązkowe

zdjecie uzytkownika

Konto usunięte 15 stycznia 2014 Ależ ja kocham te kolory, zmysłowe i pobudzające, a jak jeszcze do jedzenia to już pełna ekstaza. Widzę że lubimy podobne klimaty...może powróżyć ?

3 Kto głosował? | Odpowiedz

Ostatnio komentowane przepisy

Rozwiń Zwiń