Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Propozycja na smakowitą i soczystą surówkę z czerwonej kapusty z dodatkiem jabłka, marchewki i kiszonego ogórka. Prosty i szybki sposób na zdrowy i kolorowy dodatek do obiadu.
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6964
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30456
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29207
Subtelne w smaku i zachwycające oko. Oto przepis na kotleciki ryżowo-marchewk...
Odsłon: 6964
Przepis dnia
Pieczarkowce to kotlety ziemniaczane z aromatycznym farszem grzybowym z dodat...
Odsłon: 30456
Przepis dnia
Bigos z młodej kapusty zawsze przypomina mi najlepsze smaki dzieciństwa. Młod...
Odsłon: 29207
Składniki
Czerwoną kapustę parzymy wrzątkiem, a następnie szatkujemy ją na małe kawałki. Jabłko, marchewki i ogórki ścieramy na tarce o grubych oczkach i skrapiamy wszystko sokiem z cytryny i octem jabłkowym. Następnie dodajemy posiekną natkę pietruszki, drobno pokrojoną cebulę, jogurt naturalny, delikatny majonez, doprawiamy całość solą, pieprzem, cukrem brzozowym oraz mielonym kminkiem i dokładnie mieszamy. Gotową surówkę wstawiamy do lodówki dla odpowiedniego przejścia smaków i aromatów. Życzę smacznego! :)