Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Sama kapusta Jest niskokaloryczna w 100 g ma zaledwie 40 kcal. Witaminy C tyle w niej, co w cytrynie Tylko jeść.
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3811
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 627
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3821
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 391
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 739
Uszka z mięsem drobiowo -wieprzowym, idealne do barszczu czerwonego. Prosty...
Odsłon: 3811
Nie ma Święt Bożego Narodzenia bez piernika. Bardzo ważny jest miód dodawany...
Odsłon: 627
Budowanie domku z piernika, robienie pierniczków, to świetna zabawa. Poza tym...
Odsłon: 3821
Dzisiaj przedstawiam przepis na pasztet z warzywami takimi jak groszek, march...
Odsłon: 391
Tego tortu nie trzeba zbytnio rekomendować. To jest ciasto, które zawsze i ws...
Odsłon: 739
Składniki
Kapustę drobno poszatkuj, cebulę i marchew zetrzyj na tarce o grubych oczkach. Posyp lekko solą i odstaw na 20 minut, aż kapusta zmięknie. Możesz też ugnieść drewnianą łyżką, lub ręką ( w rękawiczce ). Sos. Sól, cukier i pieprz utrzyj z octem, dodawaj stopniowo oliwę i ucieraj, aż składniki się połączą. Gotowym sosem polej surówkę najlepiej na godzinę przed podaniem.