Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i chrupiąca. Czerwona kapusta, bogactwo witaminy B1 i kolorowe papryki, wszystko wymieszane w sosie ananasowym z cytryną. Idealna do pieczonych mięs, zapiekanek.
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6188
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9119
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8683
Ziemniaki biedaka to bardzo prosty i tani przepis na pożywne danie. Tak przyg...
Odsłon: 6188
Przygotowanie grzybków marynowanych jest wyjątkowo proste i szybkie. W ten sp...
Odsłon: 9119
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 8683
Składniki
Kapustę i papryki opłukać. Kapustę pozbawić głąba, papryki gniazd nasiennych.
Wszystko szatkujemy w plastry. Ja kroiłam w robocie kuchennym. Sos. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy ze sobą i polewamy surówkę. Surówkę można jeść po lekkim 10-15 minutowym przegryzieniu się smaków, ale najlepiej smakuje po kilku godzinach spędzonych w lodówce.