Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Pyszna i chrupiąca. Czerwona kapusta, bogactwo witaminy B1 i kolorowe papryki, wszystko wymieszane w sosie ananasowym z cytryną. Idealna do pieczonych mięs, zapiekanek.
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2386
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18135
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2082
Ciasto drożdżowe i mieszanka miodu z masłem to prawdziwy rarytas. Doskonale s...
Odsłon: 2386
Pyszne ciasteczka kruch z ulubionym dżemem e zapraszam po przepis
Odsłon: 18135
Polecam. Troszkę pracochłonne, ale warto zrobić.
Odsłon: 2082
Składniki
Kapustę i papryki opłukać. Kapustę pozbawić głąba, papryki gniazd nasiennych.
Wszystko szatkujemy w plastry. Ja kroiłam w robocie kuchennym. Sos. Wszystkie składniki dokładnie mieszamy ze sobą i polewamy surówkę. Surówkę można jeść po lekkim 10-15 minutowym przegryzieniu się smaków, ale najlepiej smakuje po kilku godzinach spędzonych w lodówce.