Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z octem malinowym kapusta robi się wyjątkowo delikatna i aromatyczna.
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 48
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 77
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 38
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 103
Nigdy wcześniej nie łączyłam truskawek z pomarańczą, ale pierwszy raz okazał...
Odsłon: 48
To prosty i smaczny, a przede wszystkim lżejszy i zdrowszy, przepis na odmien...
Odsłon: 77
Idealne danie na majówkę!
Odsłon: 38
Propozycja z twarogiem na śniadanie, bardzo smaczna i zdrowa. Zapraszam
Odsłon: 103
Składniki
Przepraszam za nie ostre zdjęcie. Poszatkowałam kapustę na mandolinie na bardzo cienko. Jabłko poszatkowałam na zapałkę, a cebulę na plasterki. Użyłam tylko połowę szalotki bo jej smak i tak będzie wyraźny. Przełożyłam składniki do miski. Dodałam ocet malinowy. https://smaker.pl/przepisy-przetwory/przepis-ocet-malinowy,174897,fafiatko.html Można użyć inny lekki ocet. Dodałam oliwę. Kapustę lekko posoliłam i dodałam natkę pietruszki. Najlepiej surówkę przygotować co najmniej na godzinę przed obiadem, kapusta musi zmięknąć.
Smacznego :)