Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z octem malinowym kapusta robi się wyjątkowo delikatna i aromatyczna.
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3667
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 873
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 227
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34189
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 544
Minipączki z serka przygotujesz bez dodatku drożdży. Wychodzą pulchne, słodki...
Odsłon: 3667
Kruche faworki smażone na głębokim tłuszczu to smak, który od lat kojarzy się...
Odsłon: 873
Przepis na szaszłyki z mielonego mięsa jagnięcego z dodatkiem warzyw oraz aro...
Odsłon: 227
Domowa wędlina najlepsza.
Odsłon: 34189
Uwielbiamy sałatki. Nie tylko do obiadu. Samo dobro.
Odsłon: 544
Składniki
Przepraszam za nie ostre zdjęcie. Poszatkowałam kapustę na mandolinie na bardzo cienko. Jabłko poszatkowałam na zapałkę, a cebulę na plasterki. Użyłam tylko połowę szalotki bo jej smak i tak będzie wyraźny. Przełożyłam składniki do miski. Dodałam ocet malinowy. https://smaker.pl/przepisy-przetwory/przepis-ocet-malinowy,174897,fafiatko.html Można użyć inny lekki ocet. Dodałam oliwę. Kapustę lekko posoliłam i dodałam natkę pietruszki. Najlepiej surówkę przygotować co najmniej na godzinę przed obiadem, kapusta musi zmięknąć.
Smacznego :)