Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Z octem malinowym kapusta robi się wyjątkowo delikatna i aromatyczna.
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 493
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5334
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3452
Zupa wiśniowa to najlepsza zupa owocowa w sezonie letnim. Zdrowa i smaczna z...
Odsłon: 493
Ogórki nie tylko kiszone i konserwowe układamy na półce w spiżarni. Krokodylk...
Odsłon: 5334
Polecam. Pyszna, rozgrzewająca zupa. Pełna smaków, aromatów.
Odsłon: 3452
Składniki
Przepraszam za nie ostre zdjęcie. Poszatkowałam kapustę na mandolinie na bardzo cienko. Jabłko poszatkowałam na zapałkę, a cebulę na plasterki. Użyłam tylko połowę szalotki bo jej smak i tak będzie wyraźny. Przełożyłam składniki do miski. Dodałam ocet malinowy. https://smaker.pl/przepisy-przetwory/przepis-ocet-malinowy,174897,fafiatko.html Można użyć inny lekki ocet. Dodałam oliwę. Kapustę lekko posoliłam i dodałam natkę pietruszki. Najlepiej surówkę przygotować co najmniej na godzinę przed obiadem, kapusta musi zmięknąć.
Smacznego :)