Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszną surówkę z czerwonej kapusty, która pasuję do każdego obiadu
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9300
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 972
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1127
Bardzo łatwe danie. Tylko trzy składniki, a pychoty cały talerz.
Odsłon: 9300
szybkie spaghetti w trochę innym wydaniu :)
Odsłon: 972
Zaserwowałam mojej rodzince królika w sosie śmietankowo - pieczarkowym. Mięso...
Odsłon: 1127
Składniki
Kapustę pokroić drobno w paski. Posolić, wymieszać i odstawić do lodówki na kilka godzin, żeby kapusta trochę zmiękła. Najlepiej zrobić to rano żeby do obiadu była już gotowa. Marchew zetrzeć na grubych oczkach, paprykę pokroić w kostkę, natkę koperku posiekać a kukurydzę odsączyć z nadmiaru wody. Wszystkie warzywa przełożyć do miski z kapustą. Doprawić do smaku pieprzem oraz sokiem z cytryny. Dać śmietanę, jogurt lub majonez, całość wymieszać i surówka do obiadu gotowa Surówkę doprawiamy do smaku również swoimi ulubionymi przyprawami tak żeby Wam smakowała. Smacznego!