Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Przepis na pyszną surówkę z czerwonej kapusty, która pasuję do każdego obiadu
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 117
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2790
Polecam. Mrożone warzywa sprawdzają się w sałatkach.
Odsłon: 215
Polecam, pyszna zupa.
Odsłon: 768
Polecam. Jak babciny.
Odsłon: 906
Zupa grzybowa smakuje mi o każdej porze roku, dlatego w zamrażalniku zawsze m...
Odsłon: 117
Sernik przygotowany na majówkę. Przepis jest prosty, łatwy i nieskomplikowany...
Odsłon: 2790
Składniki
Kapustę pokroić drobno w paski. Posolić, wymieszać i odstawić do lodówki na kilka godzin, żeby kapusta trochę zmiękła. Najlepiej zrobić to rano żeby do obiadu była już gotowa. Marchew zetrzeć na grubych oczkach, paprykę pokroić w kostkę, natkę koperku posiekać a kukurydzę odsączyć z nadmiaru wody. Wszystkie warzywa przełożyć do miski z kapustą. Doprawić do smaku pieprzem oraz sokiem z cytryny. Dać śmietanę, jogurt lub majonez, całość wymieszać i surówka do obiadu gotowa Surówkę doprawiamy do smaku również swoimi ulubionymi przyprawami tak żeby Wam smakowała. Smacznego!