Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem czerwonej papryki, cebuli oraz jabłka to idealny dodatek do dań obiadowych.
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 162
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 866
Bardzo smaczna sałatka ziemniaczana polana greckim sosem tzatziki. Polecamy j...
Odsłon: 162
Przepis na pyszny i delikatny sernik na zimno z truskawkami i galaretką. Niez...
Odsłon: 866
Składniki
Czerwoną kapustę ścieramy na tarce o dużych oczkach, możemy również pokroić nożem. Jabłko i czerwoną cebulę obieramy. Z jabłka i papryki pozbywamy się gniazd nasiennych. Wszystkie warzywa i jabłko kroimy w drobną kostkę. Dodajemy do czerwonej kapusty i dokładnie mieszamy. Majonez, jogurt naturalny i wszystkie przyprawy mieszamy ze sobą. Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę, dodajemy do sosu i mieszamy. Warzywa łączymy z sosem, dokładnie mieszamy. Surówka gotowa. Smacznego