Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Surówka z czerwonej kapusty z dodatkiem czerwonej papryki, cebuli oraz jabłka to idealny dodatek do dań obiadowych.
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 890
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5996
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9827
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 890
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5996
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9827
Składniki
Czerwoną kapustę ścieramy na tarce o dużych oczkach, możemy również pokroić nożem. Jabłko i czerwoną cebulę obieramy. Z jabłka i papryki pozbywamy się gniazd nasiennych. Wszystkie warzywa i jabłko kroimy w drobną kostkę. Dodajemy do czerwonej kapusty i dokładnie mieszamy. Majonez, jogurt naturalny i wszystkie przyprawy mieszamy ze sobą. Czosnek obieramy i przeciskamy przez praskę, dodajemy do sosu i mieszamy. Warzywa łączymy z sosem, dokładnie mieszamy. Surówka gotowa. Smacznego