Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Niezwykle prosta w przygotowaniu, ale pełna smaku surówka. Wystarczy poszatkować kapustę, zetrzeć marchewkę, posiekać zioła, wszystko połączyć z sosem. Prawda, że proste? Mimo niewielkiego czasu, jaki poświęcisz na zrobienie surówki, smak zwala z nóg. Gwarantujemy, że będziesz często wracać do tego przepisu.
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 133
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 629
Prosty w przygotowaniu, puszysty i smaczny sernik. Sernik przygotowany na spo...
Odsłon: 133
Dzisiaj zapraszam Was na deser zero waste. Został mi otwarty serek mascarpone...
Odsłon: 629
Składniki
Czerwoną kapustę drobno poszatkuj i przełóż do dużej miski. Marchewkę umyj, obierz i zetrzyj na dużych oczkach.
Pęczek koperku i pietruszki niedbale posiekaj. Czerwoną cebulę pokrój w drobną kostkę.
Warzywa przełóż do większej miski. Dodaj majonez, obydwie musztardy, miód, sok z cytryny i wszystkie przyprawy. Całość dokładnie wymieszaj.
Na samym końcu posyp surówkę posiekanymi migdałami.