Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
Zdrowa, lekko chrupiąca surówka. Idealna do obiadu.
Przepis dnia
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 1925
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 69
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 168
Przepis dnia
Zrazy nadziewane i zawijane można robić z różnych mięs, ale te klasyczne są z...
Odsłon: 1925
Najprostsze na świecie babeczki kakaowe. Mimo iż są proste i szybkie w przygo...
Odsłon: 69
Polecam. Dobrze smakuje w rodzinnym gronie.
Odsłon: 168
Składniki
Kapustę poszatkować, lekko posolić i odstawić, aby zmiękła. Zalewa. Ocet mieszamy z miodem i sokiem jabłkowym. Dodajemy drobno posiekaną cebulę, szczyptę pieprzu. Dodajemy poszatkowaną kapustę i marchewkę. Odstawiamy do lodówki na minimum 30 minut.