Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W niektórych rejonach kraju taką surówkę podaje się podczas świąt. Jest tak smaczna, że warto się nią delektować częściej.
tarka o grubym oczku
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 763
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5498
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9325
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 173
Smaczne i proste w przygotowaniu kotlety mielone z mięsa wieprzowo - wołowego.
Odsłon: 763
Polecam. To jest dobre.
Odsłon: 5498
Przepis dnia
Lekka warzywna zapiekanka z ziemniakami, cukinią i białym serem. Warto trochę...
Odsłon: 9325
W takim wydaniu kalarepa rozejdzie się w kilka minut. Kalarepa obtoczona jest...
Odsłon: 173
Składniki
Poszatkowaną kapustę gotuje się u ulubionego stopnia miękkości. około 30-40 minut z kwaskiem cytrynowym. Wtedy nie straci koloru. Po wyłączeniu ognia dodaje się posiekaną cebulę i w ten sposób ją się zaparza. Gdy całość ostygnie, kapustę odcedza się, dodaje się starte na grubym oczku jabłko i całość doprawia się solą, cukrem i pieprzem. Plus olej.
Smacznego :)