Kochasz gotować?
Zarabiaj ze Smakerem na dodawaniu przepisów!
W niektórych rejonach kraju taką surówkę podaje się podczas świąt. Jest tak smaczna, że warto się nią delektować częściej.
tarka o grubym oczku
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5807
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 339
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 555
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 742
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1173
Jest to wspaniałe i niezwykle efektowne ciasto na kakaowym biszkopcie, z kre...
Odsłon: 5807
Wątróbkę drobiową najczęściej smażymy z cebulką. Czasami dodajemy do niej jab...
Odsłon: 339
Może być na śniadanie, na kolację. Można zabrać do pracy.
Odsłon: 555
Ciasteczka domowe najlepsze. Dostępne składniki i mały nakład pracy to plus....
Odsłon: 742
Polecam. Pożywna, smaczna.
Odsłon: 1173
Składniki
Poszatkowaną kapustę gotuje się u ulubionego stopnia miękkości. około 30-40 minut z kwaskiem cytrynowym. Wtedy nie straci koloru. Po wyłączeniu ognia dodaje się posiekaną cebulę i w ten sposób ją się zaparza. Gdy całość ostygnie, kapustę odcedza się, dodaje się starte na grubym oczku jabłko i całość doprawia się solą, cukrem i pieprzem. Plus olej.
Smacznego :)